Programa número CXIII en llibertat, 15è de la 2ª onada de confinaments, 18è de la 25ª temporada i tercer després del tercer primer programa de l’any, o fins i tot, tercer després de la primera tríada de primers programes de l’any.

Programa que comença amb la gran descobrimenta de que la Rosalía és la gurú del món del metall i la seva evolució futura.

A partir d’aquí, anem ja per novetats, que, sobretot singlaires, en tenim un munt, començant pels Breaking in a Sequence, els Faith No More de l’Aliexpress, i els Korpiklaani, els Skyclad també de l’Aliexpress.

Tenim singles de dos que prefereixen fer-s’ho sols que amb grup, com és en Serj Tankian i en Brian Head Welch amb els seus Love & Death, tot i que, en aquest cas, amb convidat.

Avui, amb el nostre webmàster, en el gran dubte de saber si encara té la seva secció patrocinada per les cerveses CDR o no, ens recorda a en Peter Tägtgren, però no com a directiu de Nuclear Blast, ni de Century Media, ni com a alcalde, ni com a productor, ni com a membre de Hypocrisy, ni…. vaja, ens el recorda com a Pain.

Amb Pain parlem de la política feudal del s.XXI a terres sueques, així de la relació trencada d’en Peter amb en Lindemann, i de la nova relació que hem trobat entre Tägtgren i la Rosalía, avui omnipresent al programa, fent-nos oblidar completament que en Peter és l’Steve Buscemi del metal.

La recomanamenta de la setmana se’n va cap els System of a Down, que sense ser System of a Down, són millors que els System of a Down, o sigui, els Manapart, que venen des del Sant Pere de Ribes de Russia.

Dins del món prog avui trobem noves cançonetes dels Vola, que tampoc sonaran a cap pista de ball, com els Cult of Luna, tot i que aquests no fan adormir.

Els nourecs Deception, no pas cap dels altres Deception, ens porten disc nou per diferenciar-se dels altres Deception que no ho fan pas.

En l’apartat femení, avui tenim singles de The Pretty Reckless i d’uns Amaranthe mexicans que no fan pop, els The Genotype.

Més novetats encara, la merda del disc d’en John Diva & the Rockets of Love, que té una cançó que fa gràcia, i el single dels dEmotional, que tot i ser death metal suec de Goteborg, són els que s’enduien els clatellots a classe.

Per acabar amb les presentacions, tenim als Evergrey, que no entren per bons al programa, si no per curtets.

Avui, el mort de la setmana passa a ser el mort del cipote d’EEUU, un quasi-guitarrista que mor de mort californiana entre prediccions meteorològiques.

Tot això i més, com informar-vos de quines zones d’Estats Units tenen més disponibilitats de cotillón i quines en van faltades, al Paranoia Metal Show d’aquesta setmana:

Ir a descargar