Programa número CXX, 17è del segon confinament, 20è de la 25ª temporada i cinquè després del tercer primer programa de l’any… i a més, amb el primer concurs de l’any.

Només començar descobrim diverses coses, que podria ser que no tots els baixistes del món fossin nazis, que l’Ivan té problemes mentals i que en Lluís encara està més cascat del què es pensava per l’edat que té.

Qui no presenta masses problemes d’envelliment tot i estar mort, és en Dio, que ens presenta nou directe superant tots els reptes i entrebancs que hi pot haver per un cantant mort.

Seguim de directes, però en aquest cas de gent viva, perquè els Krokus s’acomiaden amb un directe que entra al top 10 dels millors títols de directes, tot i que podrien haver apurat un xic més.

Canviem momentàniament el xandall dels diumenges pel làtex del Neue Deutsche Härte, amb la reedició del primer disc de Rammstein i la nova proposta de Dero Goi dels Oomph! I el desaprofitat Chris Harms, amb els Die Kreatur.

Seguim amb més novetats després de descobrir com els Obsidian Kingdom són uns grans amics si teniu previst de fer una barbacoa, i introduïm l’element femení amb un disc dedicat a en Sergi, els Icon for Hire.

Anem ja per la secció d’en Sergi, on avui més que recordar a un grup clàssic, recordem a un mite de la ràdio com és en Justo Molinero i els grans matins que ens ha fet passar a tots.

I amb en Sergi, en Justo i la gent de Cervesa de Roses, fem un concurset que podreu trobar al nostre Instagram i al de la CDR.

Ens han demanat La Bomba, i la Bomba hem posat, tot i que l’autor de la mateixa potser no sigui tan guapo com en King Africa.

Per si us ha fet mal a la mirada, tenim una segona Bomba més maca de veure…

La segona subsecció del nostre webmàster sí que es manté, avui en versió express, amb la recomanamenta dels BeforeTheCalm, que ja de per sí, el nom s’ha de dir així tot ràpid.

Tornem a les novetats, que avui en tenim algunes, els pseudo-powermetaleros, pseudo-doom, pseudo altri Harakiri for the Sky, amb clares influències de Helloween i d’altres.

Seguim amb el poleo-menta australians, els The Amenta que han anat perden ganxo amb el pas del temps, i més si els comparem amb un cocodril marí de 10 metres.

I acabem amb les novetats enmig d’un bonic jardí botànic, amb els germans Duplantier i els seus Gojira, i els Daze of June amb la col·laboració de la seva cosineta, la Courtney LaPlante.

El mort de la setmana avui ens retorna altre cop al Brasil, enmig de tangues de lleopard i passamuntanyes per assassinar penya.

Descobrim que aquests darrers dies ha pujat l’esperança de vida del blackie, que Goatpenis és un nom molt més comercial que Suppurated Fetus, que la California de Brasil és Blumenau, i que un blackie no sempre mor per màrqueting.

Tot això i més, com el guió de la nova pel·lícula de James Bond, així com de la seva versió per adults, al Paranoia Metal Show d’aquesta setmana:

Ir a descargar