Segon disc dels alternatius-post-grunxeros de Salt Lake City, un any després que aparegués el seu debut, “Relentless”.

Segueixen en la mateixa ona, barrejant un rock/metall alternatiu amb una miqueta de post-grunge, tot i que millorant el so i la producció (que no era pas dolent al seu debut).

El poc temps transcorregut entre disc i disc, fa que hi hagi poca evolució en el musical, i qualsevol de les seves cançons podria pertànyer a un disc o l’altre.

Però això no significa que es repeteixin ni que sigui monòton. Continuen traient bones melodies combinades amb una bona base rítmica que evita que ens avorrim o deixem de parar l’orella amb el pas de les cançons.

El toquet post-grunge els dóna el punt comercial necessari i una petita distància vers altres moltíssims grups americans de rock/metall alternatiu, encara que a vegades sembla que estigui aquí ficat amb calçador perquè és el que podria agradar a la gent.

De totes maneres, això contrasta amb temes com “Mess of Me”, que a mitja cançó canvia les línies melòdiques i la base que les acompanya, donant-nos la sensació que no tot està pensat per a agradar al gran públic, si no que, a l’ésser un disc editat per ells mateixos, han fet una mica el que els venia en gana i experimentat (una mica, tampoc és un grup d’avantgarde ni han descobert cap nou so).

En el món de les sèries de televisió, vindrien a ser una Modern Family, entretinguda, amb una fórmula bastant típica tot i que amb alguns elements curiosos, sense massa pretensions, però que té un públic força gran, i té recorregut abans de començar a cansar.

Lluís XXV