Programa número CXXI en llibertat i de fàcil pronunciamenta, 18è del segon confinament, 21è de la 25a temporada, sisè després del tercer primer programa de l’any, i primer després del primer concurs de les cerveses CDR al Paranoia Metal Show.

Avui comencem tot misteriosos descobrint que els propers invasors de la terra, segons Medina Azahara, seran els punkys borratxos a la sortida d’un concert. Igual de misteriós és descobrir la mancança d’articles neutres al català.

Comencem enfundant-nos el xàndall de brillantines amb els The Letter Black i el seu retorn, com també el dels Melvins, tot i que aquests porten una carrera discogràfica lleugerament més extensa.

Més novetats són el 122è disc de Don Airey, cubata en mà, i el nou treball d’en Rob Zombie, prou faltat d’inspiració en les diferents facetes artístiques que toca, com es nota la manca de subministrament de cotillón que pateixen algunes parts dels EEUU.

Tornem als misteris, i ara passem del punky a la música, perquè tenim el glam-groove d’unes prostitutes portugueses, els Sister.

I seguim amb els estils raros, perquè el teòric power metall dels Iotunn i la seva cançó eròtico-lúdico-festiva, nosaltres la classifiquem com a “metal prudent per amenaça de genitals”.

Per fi tenim algo que sóna a lo que és, el hard rock dels Blisskrieg, i el víking metall dels Einherjer, tot i no estar en el seu millor moment.

Descobrim la variant del finés de Valladolid que ens porten els Folkrim, grup, curiosament, de folk metall, quelcom que ningú es podia haver sospitat.

I per acabar amb les novetats, els Of Mice & Men, grup de metalcore, ara que ja tornen a arrencar les calçotades, que ja tocava.

Amb el nostre webmàster i els amics de la Cervesa De Roses, fem el sorteig en directe del pack del concurs de la setmana passada, i presentem nou concurs per la setmana vinent, atents tots!

També descobrim la relació que tenen els Txarango amb les pelis porno i Reus.

La recomanamenta de la setmana ve de la banda dels I Legion, un dels molts grups del senyor Speed, però que, en aquest cas, no destacarem a en Bjorn si no a altri.

Amb el mort de la setmana ens n’anem cap a Los Angeles, California, per descobrir a un mort amb dues vies d’investigació prou diferenciades: mort californiana retardada o mort per Jack Starr.

Tot això i més, com l’estètica de les noves pel·lícules de l’Steven Spielberg a puntet d’estrenar, al Paranoia Metal Show d’aquesta setmana:

Ir a descargar