Programa número CXXII, 19è de la segona onada de confinaments, 22è de la 25ª temporada, setè després del tercer primer programa de l’any, i… algo després del primer sorteig de les cerveses CDR.

Només començar, ja ens plantegem quin és el paper d’en Sergi actualment en el programa, si és que mai n’ha tingut cap…

Comencem ja amb novetats, amb quelcom que tampoc seria del tot novetat, directe de l’UDO amb cançons més noves i d’altres més viejunes, i de gent que quasi tà més pallà que pacà, a gent que, tot i ser de Los Angeles, està ben viva, com els Sleeping Dog.

Passant per sobre del tema del cap de la Verge trepitjat, ens n’anem a més novetats, uns Chevelle que tiren cap a altres coses, i uns Lillasyster que tiren cap avall.

Abans de passar a la tríada de noms i músiques rares, el nou single dels Apocalyptica amb més participació d’altri que no pas dels Apocalyptica en si mateixos.

La tríada de coses rarunes d’avui serien els blackies saxeros Sol Draconi Septem, seguits dels stoneros-altrierus Octohawk, per acabar amb l’sludge experimental dels Doodseskader, tot noms fàcils de retenir.

Més novetats encara, els eslovens mudernills Inmate que contrasten amb els noruecs Mork que, no només fan black metal, si no que, a més, fan black metal noruec.

Acabem amb les novetats amb les baladetes dels Demon Hunter que ja no poden anar més avall, i els comunistes finesos de torn, els Roju.

En Sergi es torna a estalviar de la major part de la seva secció, perquè tenim els resultats del segon concurs de la Cervesa de Roses, CDR, fet en directe i a través de les més impactants noves tecnologies de selecció de guanyadors pel concurs.

Fem una bonica i esperada repassada a algunes de les cançons dels Nebulosa XY com a fenòmen musical poc conegut. Perquè en gaudiu tant com nosaltres, aquí teniu el disc sencer:

Per la recomanamenta de la setmana, ens n’anem a pasturar amb els mormons i lligar amb les vaques de Salt Lake City, amb els Citizen Soldier

El mort de la setmana avui va “ressagat”, en català antic, i ens arriba des de la part d’Alemanya on millor parlen el suec antic, a Nordheim.

Allà hi trobem una de les primers morts per blackie mandrós, amb un sistema de màrqueting que arriba tan sols amb 18 anys de retard.

Tot això i més, com una nova repassada al decàleg de sis punts del bon blackie, al Paranoia Metal Show d’aquesta setmana:

Ir a descargar