Programa número CXXVII en llibertat, 24è de la 2ª onada de confinaments, 12è tercer primer programa de l’any, 27è de la 25ª temporada i el 3er a.F.M.

Comencem parlant de diversos tipus de mòmies espanyoles, que poc o res tenen a veure amb el nostre mort de la setmana, apartat on se’ns acumulen les novetats.

Parlem d’alcohol, de perversió i de com en Ville Laihiala segurament és un dels més importants exponents en l’ecologisme radical, un exemple per la humanitat, però pot reconegut en aquest apartat.

Anem ja per les novetats, començant per la fèmina que capitaneja als Hot Breath i seguint per un grup de pop-rock-punk-rap-grunge, lo típic que punxem al programa.

Tenim més fèmines amb els Infinite & Divine, però la imatge bucòlica ens queda en res en veure la portada dels Damn Nation, grup que entaria al top 10 de portades horribles.

En una votació democràtica duta a terme per en Lluís, en Lluís, en Lluís, en Lluís, en Lluís i en Sergi, acabem punxant el nou EP dels Primal Fear, celebrant així 20 anys sense haver-los posat a la ràdio, tot i la pillamenta d’ous amb la que arrenca la cançó.

Avui l’Ivan fa una recol·lecció dels discos i estils que més agraden a en Lluís, arribant al moment àlgid amb el nou disc dels The Lion’s Daughter, tot i faltar-los una mica de Thrash.

Entrem a la secció del nostre webmàster, suposadament patrocinada, tot i que ves tu que no sigui pas al revés en una forma de patrocini espiritual.

A en Sergi no li senta massa bé la deshidratació o la falta d’hidratació, segons es miri (la frase, no en Sergi, que millor no mirar-lo directament) i, per això, comencem no recomanant si no diluïnt als At Vance, grup que destaca per ser els que més coses li van deixar gravar a en Mats Levén abans de cardar-lo fora.

A la segona subsecció, la recomanamenta arriba desde Suècia amb els Humanity’s Last Breath, però passem força del grup i el disc per centrar-nos en la estreta relació que trobem entre el grup i les ja desaparegudes Flos Mariae. Compareu vosaltres mateixos si no:

Tornem a les novetats, que encara ens en queden, com els amants de l’astrologia tot i que no dels noms curts, els One Hundred Thousand.

Darrerament l’Ivan tà molt blackie, i no podia faltar la novetat black de la setmana, són els primers blacks que trobem que venen d’un col·legi religiós, els Saille.

I per acabar amb les novetats, un grup que, tot i tenir algun membre de baixa per malaltia, això no els atura per treure discos de títol fàcil, com els Dark the Suns.

El Mort de la Setmana avui ens porta fins a Yonkers, on el rei del hip hop, del maltractament animal i de lo que no sabem, fa honor al nom del seu barri fins a les últimes conseqüències.

Tot això i més, com les moltes discusions internes a l’interior dels paranoies, al programa d’aquesta setmana:

Ir a descargar