Programa número CXXVIII en llibertat, 25è de la 2ª onada de confinaments, 13è 3er primer programa de l’any, 28è de la 25ª temporada, i 4rt a.F.M. en teoria…

I diem en teoria perquè comencem el programa amb l’anunci de què Flos Mariae segueixen l’exemple dels Batushka, i de moment es separaran en dues Flos Mariae, totes en actiu, sense descartar una progressiva aparició de més Flos Mariaes.

Però no tot són bones noticies, i és que avui us anunciem abans de les novetats, les novetats que no punxarem, com els Helloween, Fear Factory, Sabaton, Evanescence, Greta Van Fleet i Zarpa.

Però n’hi ha que sí que hem punxat avui, i ho hem fet començat tot estoneros des dels calurosos deserts de Suècia i Islàndia amb els Mustasch i els The Vintage Caravan.

Seguim amb una novetat que no és novetat, amb en Michael Sweet que fa un disc de versions del seu grup sense el seu grup, cosa que sembla difícil de comprendre, però no tant com el pentinat d’un dels membres d’At Vance.

El que sí arribem a comprendre són els mapes dels terraplanistes, quedant totalment satisfets per les seves teories, i calculant la distància entre continents a dits.

Parlant de gent rara, avui en Sergi ens recorda als Guano Apes i la Sandra Nasić, tota ella, des de la seva veu a la seva flexibilitat, similar a la flexibilitat en els enviaments de les cerveses CDR.

Després de fer un triple combo amb un fatality al Pompeu Fabra, avui ens recomana als Tribulation com a disc de la setmana.

Tornem a les novetats, no sense abans definir l’estreta relació entre Imanol Arias i els The Ocean, i la no desaparició encara dels pentinats per llepada de vaca amb grups com els While She Sleeps.

I sense deixar encara el post-hardcore, però endinsant-nos dins del desconegut món de fans de Mujeres, Hombres y Viceversa que han aconseguit superar la seva ignorància, ens trobem amb el nou disc dels Hail the Sun.

Pel mort de la setmana avui ens n’anem cap a Missouri, però no el Missouri de Missouri si no el Missouri de Texas, com tothom podia haver suposat, on hi tenim (o teníem) a un guitarrista de death metal però ànima blackie i cor californià, que, pobret tot ell, no va arribar a saber de les darreres noticies sobre les Flos Mariae.

Les darreres novetats del dia serien els Cannibal Corpse amb les seves veus angelicals, i els Gojira intentant salvar l’Amazones a distància.

Tot això i més, com la desaparició progressiva dels castors de Houston capital, o l’agenda de concerts als que no anireu, al Paranoia Metal Show d’aquesta setmana:

Ir a descargar