Programa número CXXX, 27è de la podria ser que segona onada de confinaments, 15è tercer primer programa de l’any, 30è de la 25ª temporada, i 5 AFM, tot i que, enlloc d’ After Flos Mariae, podríem considerar en dir-ne After Flos Mariae Splitting.

Es oficial.
Flos Mariae se han separado.

Originally tweeted by Borja Alonso 📔 💊 🍣 🎲🏄‍♂️ (@borradorcrisis) on Març 22, 2021.

Comencem en proposar la diferència entre les True Flos Mariae i les Fake Flos Mariae, perquè puguem seguir en condicions ambdues carreres musicals.

Abans d’anar amb les novetats, descobrim els nous plans de Mercadona i la seva propera invasió de Catalunya vista la manca de govern.

Ara sí, anem per novetats, i ho fem començant per grups modernills com els Red Eleven i els Mason Hill.

D’aquí ens n’anem cap a l’Amèrica més irlandesa amb els Dropkick Murphys, amb qui descobrim que els irlandesos només saben fer una cosa bé.

Dos singles retornant als grups mudernills, i és que avui aprofitarem bé el xàndall dumingueru, tenim singles dels A Killer’s Confession, i també single dels apàtrides Afterglow.

Descobrim que els Stone Healer no fan massa Stoner ni saben fer allò de “sanita sana culito de rana”, però sí que saben fer black metal progressiu, tot i els problemes que tenen a casa seva.

Després de parlar de senglars, ciclistes, cinètica, cinegètica i proves pragmàtiques, passem al nostre webmàster.

Avui recordem als Balance of Power, amb un primer cantant, en Lance King, que s’ho haurà de currar molt per aconseguir en solitari el què va aconseguir amb altres grups.

El grup recomanat de la setmana són els Iotunn, amb un cantant admirat per tothom, i un estil musical que canvia a la mínima que et despistes.

Tornem a les novetats, on hi tenim els Tetrarch, grup de bonic i inovidable nom que dóna sentit al xàndall desgastat del Carrefour.

Seguim amb els Gojira, que se’ns han tornat tot medioambientalistes i ecologistes, d’aquí poc faran vídeos sobre menjar vegà.

I més grups mudernills, en tenim dos que van i venen, els From Sorrow to Serenity i els From the Ash, i en tenim uns altres que abans de venir podrien haver-se pensat millor el nom, els Ventana.

Anem a fer un petit homenatge al senyor Windir, únic músic que va aconseguir fusionar-se amb un cubata de ron, i és que els Vreid tenen nou disc en el qual hi torna a participar en Windir, més de 15 anys després de morir.

Acabem amb les novetats amb els Nattverd, grup de Bergen que, curiosament i en contra de totes les expectatives, fan black i, podria ser, que no massa cristià.

Amb el mort de la setmana ens n’anem a tocar de Sao Paulo, on ens enganyen amb els bancs a veure si piquem i ens asseiem.

Allà hi trobem la fantàstica combinació dels Masturbator i els Lamida Vaginal que passarà als anals del metal, així com la mort del senyor Sadus, amant dels fuets tot i que no dels de can Tarradellas, amb una mort a decidir entre marketing black o de desesperació.

Tot això i més, com un rebost ple de músics de metall assecant-se o l’imaginari dels mons interiors i exteriors d’en Lluís, al Paranoia Metal Show d’aquesta setmana:

Ir a descargar