The Monolith Deathcult	"V3 - Vernedering: Connect the Goddamn Dots	Human"

Ara que una colla de Youtubers menjadors de Ganchitos ens han obert els ulls i tots plegats hem acceptat que la Terra és plana, encara que per fer-ho hàgim hagut de cagar-nos en la ciència, en segles d’estudis per a la comprensió del planeta i de l’univers que ens envolta, i en el sacrifici de tots els científics que van lluitar per tal d’ensorrar els murs – i fogueres – que l’Església catòlica anava posant pel camí, només ens quedava una qüestió per resoldre: qui controla el nostre destí?
Ara ja ho sabem.

Així és, en la tercera part de la seva trilogia “VThe Monolith Deathcult ens ho deixa ben clar, són ells.
Musicalment, “V3 – Vernedering: Connect the Goddamn Dots” és una nova orgia de Death Metal avantguardista, industrial i gamberro. El fonament que ho sustenta tot plegat ja queda implícit en el seu nom, el monòlit. Un monòlit sonor de temes extensos farcits de paranoies industrials, grandiloqüències simfòniques i riffs incontestables, que ens condueixen com si fóssim lemmings cap als perversos braços de The Monolith Deathcult.

Com a bons déus, TMD sempre tenen una mà estesa per a qui vulgui creure en ells, i per això dediquen els últims minuts del disc a posar llum a la foscor per tal d’ensenyar-nos com cony es pronuncia “Vernedering”. Lliçó magistral.

Pots passar de tot, fer veure que això no va amb tu, que la seva música no t’interessa, però The Monolith Deatchult no passen de tu. Et vigilen.

Ivan Cateura