Nou progama, número CXXXIV en llibertat, 34è de la 25ª temporada, 19è tercer primer programa de l’any, i novè AFM, tot i que ja hem comentat que això darrer ja no és motiu de depressió.

Comencem el programa amb la noticia de la setmana, la difícil tasca de saber si hi ha algún baixista que no sigui pervertit, tot i que no tots els pervertits són baixistes, per fàcil que ho tinguin.

Inesperadament, el programa d’avui es converteix en un show de divulgació científica, lingüística i cultural, començant per la inesperada noticia de què la Maña segueix actuant al Molino, i l’anunci del lloguer d’un bus per fer una excursió i anar a veure l’espectacle entre membres del programa i oients fidels.

Comencem singlaires avui, i és que tenim versió de part dels Pain que sí, podria ser millor… sense massa més a afegir. També tenim el single dels Twelve Foot Ninja, que proven a superar-se, si no en qualitat musical, sí en perversió mental.

També single dels Eyes Wide Open, que són els clons d’In Flames però en la seva versió intel·ligent, i no single, si no EP, de la mà dels Of Mice and Men.

Contrast entre els discos nous, per una banda tenim els faldilleros per se i no per altri, i amb sorpresa badagil i altres paraules que us ensenyem en castellà normatiu, els Alestorm, i per l’altra, els Silver Lake i el disco muermu de la setmana.

Avui el nostre webmàster ens recorda velles èpoques de recollir patates, i, abans d’anar per les subseccions, fem una crida com cal.

La recordamenta avui és per als Guns ‘n’ Roses i, entre problemes derivats dels problemes amb les neveres i la manca de cervesa freda, buscant una versió amb una tia, acabem punxant una cançó amb una tieta del rock.

La recomanamenta de la setmana és per als Manntra, els lolailos del folk industrial, amb qui aprenem la diferència o la no diferència entre industrials, mongols i hipsters, poca broma.

Tornem a les novetats, ara ja amb discos sencers, com el dels blackies que venen del power, els Stormruler o la gent raruna dels Noctiferia.

Passem a la secció de cuina, avui centrats a la cuina mediterrànea, amb oli, verduretes, pollastres congelats i els Alluvial.

I acabem les novetats amb la demostració pragmàtica del perquè de la creació del modern metal i de la desaparició del death metal melòdic monyes amb el nou disc dels dEmontional.

Abans de passar al mort, ens veiem en l’obligació de fer encara més divulgació cultural amb l’explicació de com la gent rara pot a ser més rara, i divulgació científica amb l’exposició dels efectes del terratrèmol devastador que hi ha hagut aquest matí a l’Empordà.

El mort d’avui ens porta al desert, però un desert dels durs, no pas dels tous, que són les dues classes de desert que hi ha al món.

A nivel biològic, us expliquem i exposem com és l’hàbitat natural d’un Stoner, i com varia segons si és un stoner americà o un stoner de la varietat nord-europea.

I passem ja a la ciència més pura, acabant el programa demostrant que una caiguda accidental no és volguda tot i poder haver estat provocada per un pollastre decapitat a causa de la no existència de la Virginia de l’Est.

Tot això i més, com la nova versió de la teoria de la papallona, ara reinterpretada com a teoria del pollo, al Paranoia Metal Show d’aquesta setmana:

Ir a descargar