Programa de difícil pronunciamenta, número CXXXV en llibertat, 35è de la 25ª temporada, 10 AFM i 20è primer programa de l’any, primer després de la teoria del pollo decapitado, i primer de la teoria del pollo II: Com pot fer mala cara un pollastre decapitat?

Avui no tenim pas massa novetats, i començarem amb dos singles, després de fotre’ns amb la pronuncia de l’anglès que té la gent d’Austin, Texas… o no tant Texas. Els singles són el dels Black Coast i el dels Collision of Innocence.

En Sergi avui ens arriba cridaner, i fins a tres crides tenim a la seva secció, a una per subsecció.

La recordamenta del dia és pels Sisters of Mercy, i la seva indecisió de a quin disc col·locar la cançó bona que tenen.

Després d’un mort extra de gratis al programa del dia, la recomanamenta del nostre Webmàster avui és per als Sister, i és que el tenim tope de religiós i mongerístic.

Una secció repletíssima de dades, perquè ja sabeu que el Paranoia Metal Show és un programa que culturiza i entretiene, i avui anem a tope amb el tema.

I seguim tope culturetes, perquè us expliquem la diferència entre el death metal melòdic suec de Goteburg, el death metal melòdic suec d’Estocolm, i el death metal melòdic suec monyes.

Tornem amb les novetats, i ho fem a passes de gegant… un gegant que pugui fer 500 metres per passa, i és que tenim als Deus Mortuum, grup de blackie unipersonal, que comença bé amb el decàleg del bon blackie, amb tres cançons ben crues i molones.

Seguim amb Black Metal, però ja més actual i avantgarde, amb un nou disc dels <code> que s’ha fet esperar força.

Amb els Defocus, descobrim el metalcore amb participació de la noia de l’Schroedinger, que no és moc de pav.

La última novetat del dia són els Deadtide, que confirmen la teoria de l’aparició del modern metal com a alternativa monyes del death metal melòdic.

Abans de passar al mort, més dades i més cultura: Explicació científico-lingüística-antropològica-geopolítica de perquè els Finntroll canten en suec, i perquè Mister Misery són els VOX del metal.

Amb el mort de la setmana descobrim el perquè tots els bancs de Crimea són nous, com sona el Brutal Death Metal de guerra, i de quin color us heu de comprar un Lada si heu de passar a ser assassins crimeus.

Tot això i més, com la descobrimenta de la F d’Schroedinger, o la classe magistral sobre Sleazy, al Paranoia Metal Show d’aquesta setmana:

Ir a descargar