Programa número CL en llibertat i llibertinatge, 40è de la 25ª temporada, 25è tercer primer programa de l’any, 6è després de la Teoria del Pollo, 5è després de la Teoria del Pollo II, i primer després de la proposta d’esports d’èlit entre Espanya i la Xina, on hem de fer una pausa per comentar quan i on s’han de decapitar els pollastres i els ànecs d’ambdós països per tal que funcioni la competició correctament.

També és el programa número 15AFM, on també s’exigeix una pausa per parlar del retard de les 4HBD, del nivell d’anglès de què fan gala i de la seva estreta connexió amb els Rage Against the Machine.

Abans de passar a les novetats, us fem una masterclass sobre els principals motius que porten a un músic a dedicar-se al grunge, al blues o al country.

Ara ja sí, novetats, començant amb dos singles, com són els progs Tesseract, molt conscients ells de què és el prog i quins efectes provoca, i el single de la Eva Under Fire, que no provocaria el mateix.

Anem per uns que s’apunten a la moda de prescindir de les vocals, els VCTMS, que incorporen la comoditat del xàndall al bonic món de la recollida de calçots.

Aquí hem de fer una obligada aturada musical per poder parlar del bonic món del lluentons, també coneguts com a lentejueles, i de la combinació que fan amb el làtex a les nits d’estiu.

Parlant de làtex i lluentons, ens arriben els refrescants Mayhem, coneguts per ser salvadors d’óssos pandes.

Per acabar amb les novetats, tenim els Night Crowned, gent que ens recolzen en l’estudi i expansió de la cultura llatina.

Avui no tenim webmàster perquè ha demanat uns dies personals per descansar de l’estrés que li provoca fer la secció cada setmana, així que només ens queda l’altra secció.

I, al mort de la setmana, avui un grup mític, no tant per se, si no més per altri, i per ser un clar precursor i influencer sobre el bonic món del black metal.

Avui que ens interessem pel llatí i per la seva evolució fins a l’italià, no podíem deixar de parlar d’idiomes tan coneguts però en vies de desús com és el suís antic, no sense abans haver-vos descobert el savoir faire dels reconeguts Children of Dragon Maiden:

Tot això i més, com l’estret vincul que compartien Raffaela Carrá i l’Euronymous, al Paranoia Metal Show d’aquesta setmana:

Ir a descargar