Programa de fàcil pronunciamenta per part dels exèrcits romans, el número CLI en llibertat, 41è de la 25ª temporada, 26è tercer primer programa de l’any, 7è després de la 1ª Teoría del Pollo i 6è després de la 2ª.

El programa d’avui comença ja de bones a primeres amb la secció de la Hora d’en Bjorn Speed Strid, hora que només dura mitja hora, però que ja són 25 minuts més de lo normal i habitual.

Després d’obrir força el ventall d’amistats que anem fent pel món de la música, ja podrem passar a presentar novetats, tot i que algunes no són novetats, al haver-ho estat ja abans al programa, quan sí que han estat novetats.

De singles avui tenim als Embers Fall que, tot i veus guturals, se’ns han amonyardat, també hi ha single de The Night Flight Orchestra amb en Bjorn Speed Strid i els Seether en el seu llarg camí cap al Grunge, i és que de Sudàfrica a Seattle hi ha catxo.

Anem ja per discos sencers, i és que tenim als Thor, en aquest cas, amb la sorprenent col·laboració d’en Bjorn Speed Strid, així com a un desganats (més de l’habitual) Paradise Lost, que si ja en directe hi foten poques ganes, en pseudo-directes, encara menys.

Tenim el nou disc de Powerwolf per partida doble i, per culpa d’això mateix, no acaba essent novetat en cap de les dues vegades, ja que la primera no és una cançó nova tot i que sí que és novetat que la canti un tal Bjorn Speed Strid, i el segon cop que el punxem, la cançó sí que és nova, però el disc ja no és novetat perquè ja l’havíem punxat abans.

Passem al nostre webmàster, que avui està catxondo en més d’un sentit, i passa de recordamenta per intentar parlar dels Xavlegbmaofffassssitimiwoamndutroabcwapwaeiippohfffx, també coneguts pel seu nom sencer: Acidic Vaginal Liquid Explosion Generated By Mass Amounts Of Filthy Fecal Fisting And Sadistic Septic Syphilic Sodomy Inside The Infected Maggot Infested Womb Of A Molested Nun Dying Under The Roof Of A Burning Church While A Priest Watches And Ejaculates In Immense Perverse Pleasure Over His First Fresh Fetus.

Per mantenir la serietat del tema, passem a parlar de què pot fer, com ha de vestir, i què ha de menjar, un gòtic que vagi a Sitges, amb la promesa d’una prova pilot per part d’en Sergi.

La recomanamenta de la setmana és per als Mister Misery, no per res, si no pel fet de ser un clar recordatori a la personalitat d’en Lluís.

Tornem a les novetats, que encara ens en queden algunes, per una banda, tenim als Hardline que s’estan mimetitzant amb Axel Rudi Pell, i per l’altra, el death metall tècnic refrescant dels Ophidian I.

I d’una gent que tà fatal per fer modern metall monyes com els Dear Mother, a una gent que tà fatal de per se, els Wizardthrone, tot i que podrien estar pitjor si haguessin aprofundit en les seves influències.

Avui el mort de la setmana ens porta a la capital de la producció de tirites, al Brasil, amb una prova fàctica de la desforestació de l’Amazones, tot i que també això ens porta a donar grans idees per als blackies.

Al decàleg de 6 punts del bon blackie, i vist que no arriba a l’aprovat, avui hi hem d’afegir un nou punt que no hi havia hagut fins ara, que crèiem irrellevant, però que veiem que és essencial saber si un grup de black, fa black.

Tot això i més, com consells pràctics i solucions per contrarrestar la baixa flotabilitat blackie o la gira en exclusiva per Bèlgica i Alemanya dels Nether, al Paranoia Metal Show d’aquesta setmana:

Ir a descargar