Programa número CLVI, 46è de la 25ª temporada, 21è AFM, 31è tercer primer programa de l’any, 12è després de la 1ª Teoría del Pollo i 11è després de la segona, que ha anat d’una caminada més o un parell de pauses per hidratar-se de més que quasi no fem…

Entre albins, faldilles i doomeros amants de la vessant èpica però no pas de la Death, el Muy Bien Chavales, Ya os Llamaremos, avui té com a protagonistes als Brainstorm, Asking Alexandria i, tot i la insistència d’algú, l’Yngwie Malmsteen.

Entre l’eterna discussió de si és millor el Tinder o el Meetic, avui us presentem tot el nostre ventall de singles, començant per uns que ja pel nom, ja veus que no voldrien una relació massa monògama ni estable, els Saltatio Mortis amb els consells que els dóna la seva mare.

No sabem si té fills, però de segur que a molta gent no li importaria oferir-s’hi, tenim també nou single de la Lzzy amb els seus Halestorm.

Com és diumenge, toca una mica de música cristiana, com no, i ho fem amb els Thrice, que en principi no són negacionistes com altres col·legues seus.

Qui no podrien negar que cada cop són més progs i, per tant, rarots, són els Between the Buried and Me, que intenten desconfirmar el mite aquell de “segundas partes nunca fueron buenas”.

Acabem amb les poques novetats d’avui amb els mudernills From Ashes to New, que sembla que no han descobert que el tamaño sí importa i que haurien d’anar pensant en fer discos i no Eps.

Abans de passar al nostre webmàster, us fem una impactant revelació, i mai millor dit, doncs us fem partíceps del què vol Déu per a cada un dels grups cristians que pul·lulen per la terra.

Ara ja sí, sense poder-ho retrassar més (la secció), contactem amb el nostre webmàster, qui ens recorda als Parkway Drive com a grup de metalcore tot i que potser no acabin fent metalcore, tot i que ell vaticina que sí que ho faran… serà el nou futuròleg del grup? Posem-ho en dubte.

La segona subsecció, avui la recomanamenta de la setmana no massa a la vora del foc, té dos protagonistes, el grup recomanat, els Powerwolf, i en Lluís, que demostra que tot el que oblida del passat ho sap del futur, havent predit la setmana anterior que avui no apareixerien els Styx a la secció.

Per no ser gens menys, l’Ivan també s’apunta al rollete de la predicció. No sabem si encertarà o no, el que sí queda palès és que el tema malalties mentals està en sincronia entre els membres del programa.

Avui el mort de la setmana ens porta fins a Eureka, no sense abans saber quines són les passes i les postures necessàries abans d’arribar al resultat desitjat.

El mort d’avui, tot i ser californià, no té cap mort californiana, si no que la cosa queda entre la teoria de les farmacèutiques malvades i la teoria de mort per ascendència del zodíac.

Tot això i més, com la manca de radars a l’accelerador de partícules europeu, al Paranoia Metal Show d’aquesta setmana:

Ir a descargar