Programa número CCL en llibertat, o el que és el mateix, des que vam aprendre mètodes infalibles per no descomptar-nos, 7è de la temporada XXVIII, 48è de 2023, 61è de la formulació de la teoria TETA i el teorema BAVOSOS, 41è de la creació del Veganisme Fixe Discontinu i primer del re-re-re-rebranding de l’Alcoholisme Fixe Continu, Veggie Fixe Discontinu, Healthy, Caçador d’Esperits, Sostenible, Solidari i Prog.

Avui hi ha poques novetats, perquè els grups ja s’esperen a treure disc l’any que ve i, per tant, tampoc hi haurà massa cosa dins del Muy Bien Chavales, Ya Os Llamaremos, on només hi tenim als Burden of Grief i, en el subapartat de Noms de Merda, a Pincer + i a Deficit

Comencem amb advertències, perquè som un programa de servei públic entre altres coses, i ho fem cap a les quines que no fan prou bé la previsió dels avisos a la Generalitat ni de la quantitat de Ratafia que necessiten tenir en stock.

També aprofitem per recordar-vos que no oblideu que el divendres que ve els Hard Buds presenten disc a la Mirona de Salt, una mica de Girona també, però bàsicament, de Salt.

També tenim alguna noticia, com el fet que el canadenc Danko Jones hagi de sortir a explciar a la resta de canadencs que no en tenen ni puta idea de hard rock si creuen que Royal Republic no són un bon grup de hard rock.

La primera de les novetats del dia és per part dels Eldritch, que haurien d’aprendre dels Dream Theater de quin percentatge de cançó ha de tenir la participació del vocalista, amb un disc passable, però que ja us hem dit que tampoc hi havia massa cosa.

Els Dead By April presenten un EP on podem comprovar el què s’intuïa als singles que havien anat editant, i és que se’ls han acabat les piles per l’autotune i el vocalista ha hagut d’aprendre a cantar… més o menys.

Arriba el nostre webmàster que ens fa posar la música de la primera subsecció sense que aquesta tingui cap mena de contingut per segona setmana consecutiva, havent de fer un brainstorming d’idees de cares a propers programes.

La recordamenta de la setmana és per als Reptilian, que crèiem que recordaríem menys, però que acabem recordant plenament per la seva similitut a la Trinca i a en Benny Hill.

https://www.nicovideo.jp/watch/sm7988499

Després d’una cobra inversa, la recomanamenta a la vora de VOX avui és per als francesos de Molybaron, que, tot i que francesos, i tot i tenir un cantant difícil d’assimilar, ens treuen un dels discos de l’any.

Mira si hi havia poques novetats, que fins i tot n’hem hagut d’anar-ne a buscar a l’underground del black metal, on hi hem trobat un grup d’activitat frenètica, els Dethroned, que ens presenten el seu segon disc en gairebé trenta anys d’existència.

Abans de seguir, hem de fer una pausa per passar a la secció de moda i estètica habitual del programa, fent valer la nostra etiqueta d’ #influencers_del_metal per recordar-vos que la moda passa per haver estat un ionki als 80.

Encara alguna novetat més, com el single dels ex-In Flames en diversos moments i de duracions diferents, els the Halo Effect.

I el single dels Within Reach, grup britànic de metalcore tot i que la veu melòdica és la típica d’adolescent que fa ràbia, però en el cas dels Within Reach, tenen excusa.

El mort de la setmana ens porta una setmana més a Rio de Janeiro, on d’aquí poc no quedaran grups de música si segueixen per aquest camí, tot i que el d’avui era d’un grup de Thrash-Death, així que de moment no cal preocupar-se massa.

Us recordem la tàctica Guardiola per sobreviure a una visita al Brasil, així com també aprofitem per fer la secció d’història de la música en aquest país tan estimat per nosaltres.

Avui també toquem el tema de l’alfabetització dels hongaresos folkies amb els Manntra, aprofitant que tenim un programa força lolailo, i us fem partíceps del descobriment del perquè Lord of the Lost van quedar darrers a la darrera edició d’Eurovisió.

Per finalitzar el programa, tenim versioneta acústica dels Seether feta per sí mateixos, i és que acaben d’editar un disc acústic de les seves millors cançons.

Tot això i més, com la necessitat d’aplicar la drogaadicció fixa-discontinua als músics de hard rock de California, o com fer-te passar per víking essent americà o a l’inversa, al Paranoia Metal Show d’aquesta setmana:

Ir a descargar