1. Català
  2. Castellano

Català

Sorprenent veure com algú amb 72 anys decideix que és el moment que estava esperant per a llançar la seva carrera en solitari (sí, era força més gran que els altres motleys quan va entrar al grup), i més quan arrossega problemes físics varis i diversos des de fa gairebé 30 anys.

Però el primer que vaig pensar no va ser això, va ser veure el títol del disc i dir “mira, se l’ha currat, mola”, portant-me a pensar en el joc de paraules que també va encertar de ple el seu coleguilla Nikki amb els seus Sixx:AM.

En punxar el disc també em va portar a pensar en els Sixx:AM i fins i tot en l’altre projecte molón d’en Nikki Sixx, els Brides of Destruction, ja que aquest The Other Side of Mars obre amb Loyal to the Lie, un tema modern però fluid i de tints més moderns i alternatius que… mola força.

A partir d’aquí es combinen temes de rock de tall més tradicional i simples, amb alguna altra cançó interessant i sorprenent per a algú de la seva edat, com Alone o Ain’t Going Back.

Que sí, que per aquesta zona també hi pul·lula en Dee Snider i en qüestió d’avis traient discos de rock-metall alternatiu o fins i tot de metalcore o groove, doncs el guanya per golejada, però vaja, personalment no m’esperava això de Mick Mars.

Sembla que per edat va arribar tard a poder sortir decentment en vídeos porno o sortir amb celebrities com els seus companys de Mötley, però l’edat no li ha impedit debutar en solitari als 72 anys amb quelcom que no passarà a la història de la música… però té cosetes interessants i agradables d’escoltar.

Lluís XXVIII