Nou programa i segon en horari d’hivern, horari al qual encara no s’ha habituat el nostre webmàster que ens ha fet la cobra en tots dos.

Però aquesta i altres carències del programa passat, com la falta d’Stoner, les solventem fent un programa especial sobre Stoner i pedres, i un cop repartits tots els estepicursors, els recollim a base de cores, uns més melòdics, altres de gent més emprenyada, no sabem si prou emprenyada com per cuinar i menjar estepicursors i cuidadors estepicursils.

2009-11-04-estepicursor-y-grillo

Tornem a Holanda, per tercera setmana consecutiva, i és que, vulguis que no, el tema dels tulipans i dels seus colors, no és moc de pav, és extens i extremadament interessant, en aquest cas d’avui, sobretot és interessant pels amants de la nouvelle cuisine.

Com ens falla la secció del webmàster, ens enfundem amb la bata de quadres i les perruques rosses, i ens posem tot marujes a parlar de relacions interpersonals entre sexes oposats, és a dir, del maromo de la Cristina Scabbia, de les turbulentes relacions maritals entre l‘Àlex Krull, el sofà de casa i la Liv Kristine i de la quantitat d’Anneke que necessita en Devin Townsend i els seus discos.

I com no, parlem de California, drogues, putes, polítics, grups que estarien millor a California que no pas on són ara, i grups que tot i que no siguin de California, quasi que sembla que hi siguin per la música que fan.

Fem paradeta agendil per recordar l’event alhora que compromís per al proper divendres, una nova edició del Girona Rock vs Càncer, i ja van sis, amb dos teloners aquest any, els The Holy Sinners, Lilith, i, tot seguit, una setantena de músics gironins fent versions vàries i diverses, tot això per recollir, com cada any, una mica d’ajuda destinada a l‘Oncolliga Girona:

14457552_1854888078124809_3093518197309839952_n

Tot això i més, al Paranoia Metal Show d’aquesta setmana:

Si no voleu mantenir la plana oberta per escoltar-lo o ho voleu fer sense connexió a internet, podeu descarregar-vos el podcast fent “click” amb el botó dret del ratolí sobre el logo del programa, i clickar a “anomena i desa el contingut de l’enllaç”.

PMS