Programa dedicat a Liv Kristine i Liv Sin, potser no tant per la música com per la numerologia a la que tant ens hem aficionat darrerament.

Només començar, descobrim que part de la culpa de les destrosses del Gloria, no les va causar el temporal sino més aviat el nostre webmàster, per desitg de voler aiguamolls i spa a diferents espais de la geografia catalana.

Comencem amb versionetes de la mà d’en Jorn, que ens presenta versions reals i versions inventades, molt millor que els Mono Inc a qui ja no queda imaginació ni per a canviar de col·laboradors.

Tenim forces novetats al programa d’avui, i seguim amb els Dirty Shirley, que no és ningú que coneguem, teòricament, més aviat és l’enéssim projecte d’en George Lynch amb en Jesulín de l’Europa de l’Est.

El nou disc de Davey Suicide ens presenta moltes incògnites, com la de que, com el seu col·lega Rob Zombie, si és millor director de cine que músic, tot i no haver fet mai cine, en el cas del Sr. Suicide, i empalmem el tema industrial amb els In This Moment que presenten nou single, que tampoc puja massa el nivell musical.

Anem ara per grups nacionalistes, per una banda tenim el nou disc dels francesos Novelists FR, i, per l’altra, el dels finesos Dead End Finland, per si no quedava massa clar.


I hi ha varietat en les novetats, i no només musical, sino també conceptual, perquè els Parkway Drive ens presenten un EP que no és EP sino que és single, i és un single nou que tampoc és nou.

I si els Parkway Drive són metalcore, i els Novelists FR, metalcore progressiu, seguim amb el tema i us presentem als Final Story, metalcore post-hardcore alternatiu, tot i que no és de colleja.

Acabem amb les novetats amb dos grups molt propers a nivell estilístic, com són els Direlake i el seu AOR davant de l’avantgarde hongarés que avui tenim per partida doble, amb el disc dels Perihelion que ja us havíem punxat, i el disc dels Thy Catafalque que us presentem avui.


Ens pensàvem que era per culpa de l’hongarès que avui teníem problemes lingüístics, però al final, descobrim que no pas, que som nosaltres que avui no tenim el dia ni per fer un correcte cunnilingus a nivell musical.

Entra el nostre webmàster per assumir les culpes de les destrosses del temporal i, ja que hi és, a fer la seva secció, començant recordant-nos als Amon Amarth, uns “vikingos para siempre” que fan un viking metal que no és pas viking metal sino un death metal melòdic.


Tot seguit, i després que el nostre webmàster és ETA a través d’una tercera via d’investigació, ens fa una doble cobra i ens recomana als Bombus i el seu bonic nom i millor portada.


Dins el mort de la setmana està a punt de colar-se’ns en Kobe Bryant que ens pilla a contrapeu per darrer cop a la seva carrera, però al final ens n’anem a la ciutat dels robatoris amb bancs anti-robatori, Mèxic DF, on hi trobem un blackie que mor per intentar ser massa blackie, tot i que al morir així, resulta que s’allunya del compliment del Decàleg del Bon Blackie.

No podem acabar sense recordar-vos que podeu saber feacentment si teniu un fill satànic gràcies al test que trobem a les xarxes socials d’en Jack Starr.

https://www.learnreligions.com/is-my-child-involved-in-satanism-95813

Tot això i més, com la previsió dels propers morts de la setmana, al programa d’aquesta setmana:

Aneu a descarregar-lo